Kleur
Prijs

t/m

Merk

RVS Heupflessen

RVS heupflessen

RVS heupflessen zijn classy, retro relatiegeschenken die altijd goed ontvangen worden. de RVS heupflessen zijn ideaal om alcoholistische dranken in op te slaan, maar ze kunnen ook uitstekend gebruikt worden tijdens het sporten. De heupflessen zijn gevormd naar het lichaam waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn in kleding, zoals in een borstzakje of broekzak. Ook kunnen de RVS heupflessen wel tegen een stootje, waardoor u de heupflessen altijd en overal mee naar toe kunt nemen. Een heupfles zal niet meteen in u op komen als u nadenkt over een leuke giveaway, maar juist daarom is het een prima keus. Door de mooie vormgeving en luxe uitstraling is een heupfles echt een aanrader voor wie een stijlvol cadeau zoekt.

Heupflessen personaliseren

De heupflessen kunnen gepersonaliseerd worden door middel van een bedrukking of gravering. Het graveren van de heupfles zorgt voor een net wat unieker resultaat. U kunt hiervoor kiezen uit uw logo, afbeelding of een zelf gekozen tekst. De bedrukking of gravering kan geplaats worden op de voor- en/of achterzijde. Natuurlijk kunnen de heupflessen ook onbedrukt besteld worden. Een heupfles kan een waardevol geschenk zijn, al helemaal als deze voorzien is van een mooie bedrukking of gravering! Door de heupfles te graveren met een naam creëert u een persoonlijk cadeau.

Heupflessen bestellen

Gepersonaliseerde heupflessen bestelt u makkelijk en snel bij HSG Promotions. Bedrukte heupflessen zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. De heupflessen zijn uitstekende reclameartikelen en een blikvanger voor uw bedrijf. Een heupfles is een handig relatiegeschenk voor echte levensgenieters. De RVS heupfles is een ideaal relatiegeschenk voor degenen die geregeld een borreltje lusten. Met de bedrukte heupfles zal u de aandacht trekken van de mensen om u heen. De bedrukking of gravering zal zorgen voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Uw bedrijfskenmerken zullen gezien worden waardoor uw naamsbekendheid zal stijgen.