Kleur
Prijs

t/m

Merk

RVS Kelnermessen

Kelnermessen

Kelnermessen zijn familie van de kurkentrekker. Een kelnermes beschikt over een flesopener, kurkentrekker en loodsnijder. U vindt bij ons een ruim assortiment aan diverse soorten kelnermessen, waaronder RVS kelnermessen en RVS in combinatie met aluminium. Ook flesopeners in blik vindt u in ons assortiment. Een wijnopener is altijd handig om te hebben. Vooral als de wijnopener van een goede kwaliteit is en een mooi design heeft, zal deze goed in de smaak vallen. Het hebben van een dergelijke wijnopener geeft namelijk een beter gevoel dan een gewone simpele wijnopener.

Kelnermessen personaliseren

De kelnermessen kunnen gepersonaliseerd worden door ze te laten graveren of bedrukken. Zo kunt u de kelnermessen laten graveren of bedrukken met uw logo, afbeelding of een zelf gekozen tekst. De kelnermessen kunnen op verschillende plekken gegraveerd of bedrukt worden. Hierdoor krijgt u een mooi relatiegeschenk dat gegarandeerd zal bijdragen aan uw naamsbekendheid en imago. Kelnermessen als relatiegeschenk zijn hoogwaardige en nuttige cadeaus, die uw zakenrelaties nog vaak zullen gebruiken. Door de praktische gebruikswijze zijn de kelnermessen met gravering of bedrukking geschikt voor zowel links- als rechtshandigen. Dit stijlvolle geschenk is niet alleen leuk om weg te geven, maar is ook erg leuk om te krijgen. Met een wijnaccessoire met bedrukking of gravering zal uw relatie nog lang een positief aandenken hebben aan uw merk. 

Kelnermessen bestellen

Bij HSG Promotions kunt u makkelijk en snel kelnermessen bestellen. De start van uw zoektocht naar het perfecte kelnermes begint bij ons op de website. Heeft u nog specifieke wensen? Wij denken graag met u mee. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon.