Kleur
Prijs

t/m

MerkRVS Messen En Messensets

RVS messen en messensets

Messen en messensets van roestvrijstaal vindt u bij HSG Promotions. Wij bieden u een ruim assortiment aan messen in verschillende soorten, maten en prijsklassen. Zo hebben wij vleesmessen, broodmessen en keukenmessen. Ook hebben wij een ruime keus in messensets. Zo treft u klassieke messen met een houten handvat, maar ook een funky messenset of een messenset in een messenblok. De messen die van RVS gemaakt zijn, zijn uitgevoerd in verschillende versies. Hieronder vallen messen die volledig gemaakt zijn van RVS of met een houten handvat.

Messen graveren

U kunt de messen laten graveren of bedrukken met uw logo, afbeelding of een zelf gekozen tekst. Roestvrijstalen messen zijn een uniek relatiegeschenk en zijn goed te voorzien van uw opdruk of persoonlijke gravure. Door uw messen te graveren maakt u het geschenk persoonlijk en wordt het mes echt iets bijzonders. Het graveren van de messen is niet alleen handig om uw eigen mes te herkennen, maar is ook leuk om een cadeau persoonlijker te maken. Het graveren van de messen gebeurt door middel van een laser. De krachtige laser die gebruikt wordt, zorgt ervoor dat de lasergravure en in het staal wordt gelegd. Hierdoor zit de gravering echt in het materiaal, waardoor deze niet zal vervagen. Een lasergravure is duurzaam en duidelijk leesbaar door de zeer hoge kwaliteit. Door gebruik te maken van het laseren kunnen zelfs de kleinste details gegraveerd worden.

Messen bestellen

Messen en messensets bestelt u makkelijk en snel bij HSG Promotions. Bij ons op de website begint uw zoektocht naar het perfecte mes voor u! Wij denken graag met u mee als u nog specifieke wensen of vragen heeft. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon.