Kleur
Prijs

t/m

Merk

RVS Mokken

RVS mokken

Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan roestvrijstalen mokken. RVS mokken hebben een luxe en robuuste uitstraling. Doordat de mokken gemaakt zijn van RVS, houden deze uw drankjes langer warm of koud dan een gewone mok. Naast mokken treft u bij ons ook roestvrijstalen thermosbekers. In ons hectische leven hebben we niet elke morgen tijd om thuis in alle rust een kopje thee of koffie te drinken. Door de ochtendhectiek consumeren wij onze warme drankjes vaak onderweg. Ideaal hiervoor zijn de roestvrijstalen thermosbekers.

Mokken personaliseren

Alle mokken kunnen gepersonaliseerd worden. Een roestvrijstalen mok bedrukken of graveren met uw logo, afbeelding of eigen tekst is een goed idee wanneer u uw zakenrelaties een relatiegeschenk wilt geven waar zij gegarandeerd lang gebruik van zullen maken. Mokken en thermosbekers zijn leuke en praktische relatiegeschenken. RVS is een zeer duurzaam materiaal. Aan kwaliteit verliest het niet en het kan ook niet kapot vallen. Dit maakt RVS mokken ideaal om in te zetten als relatiegeschenk. Bovendien zijn ze ook erg modern om te zien. Door de mokken aan te passen aan de huisstijl van uw bedrijf, kunt u een doeltreffend reclame-effect behalen. Gepersonaliseerde thermosbekers zullen niet alleen zorgen voor een langere herinnering bij uw relatie. Ook omstanders van uw relatie zullen de thermosbekers met logo zien.

Thermosbekers bestellen

Mokken en thermosbekers van RVS bestelt u makkelijk en snel bij HSG Promotions. De zoektocht naar uw perfecte mok of thermosbeker begint bij ons op de website. Wij denken graag met u mee als u nog specifieke wensen of vragen heeft. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon.