Kleur
Prijs

t/m

MerkRVS Multitools

RVS multitools

Roestvrijstalen multitools vindt u bij HSG Promotions. Een multitool is zoals het woord eigenlijk al zegt één gereedschap dat op meerdere manieren gebruikt kan worden. Een voorbeeld hiervan is een knijptang met een mes, schroevendraaier en nog meer gereedschappen. Uw relatie hoeft dan alleen een multitool mee te nemen, waarmee de hele klus geklaard kan worden. Zo heeft uw relatie altijd alle benodigde gereedschappen bij zich! Een multitool is een geschikt geschenk voor ieder moment van het jaar. Uw relatie kan er het hele jaar gebruik van maken. U vindt bij ons multitools in verschillende soorten en maten. Hierdoor is er altijd een multitool te vinden die aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf.

RVS multitools personaliseren

De RVS multitools kunnen gepersonaliseerd worden door middel van een bedrukking of gravering. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit één tot vier kleuren. Een gepersonaliseerde multitool is aan verscheidene personen op verschillende momenten weg te geven. Een bedrukte multitool is een erg functioneel geschenk om we te geven aan uw relaties. Zij zullen de gepersonaliseerde multitools graag in ontvangst nemen. Een reden om de multitool te personaliseren is dat uw relatie uw bedrijf veel langer zal herinneren als het product bedrukt of gegraveerd is. U kunt zo dus op een relatief goedkope manier zeer effectief reclame maken.

RVS multitools bestellen

Roestvrijstalen multitools kunt u makkelijk en snel bestellen bij HSG Promotions. De zoektocht naar uw perfecte multitool begint bij ons op de website. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij denken graag met u mee! U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. U ontvangt van ons altijd een gratis digitale drukproef, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.