Kleur
Prijs

t/m

Merk

RVS Openers

RVS openers

Roestvrijstalen openers zijn één van de meest voorkomende relatiegeschenken. Dit komt doordat flesopeners altijd gebruikt kunnen worden. U slaat dus zeker de plank niet mis als u uw klanten of relaties een bedrukte flesopener cadeau doet. Een flesopener is een product dat veel gebruikt wordt. In ons ruime assortiment vindt u verschillende flesopeners in vele soorten en maten. Hierdoor zal er altijd een geschikte opener te vinden zijn voor uw bedrijf of de gelegenheid. Flesopeners van roestvrijstaal zijn praktische ‘no nonsense’ weggevers voor op beurzen en open dagen, maar doen het ook erg goed in cafés en restaurants. De flesopeners zijn ideaal voor in de keukenlade of om mee te nemen tijdens een picknickuitje.

Flesopeners graveren

Bij HSG Promotions kunnen de flesopeners bedrukt of gegraveerd worden. U kunt hiervoor kiezen uit uw logo, een afbeelding of een eigen gekozen tekst. Door de flesopeners te graveren, geeft u de opener een extra luxe uitstraling. Flesopeners worden altijd langdurig gebruikt, waardoor uw bedrijfslogo dus ook nog lang voorbij zal komen. Het regelmatig tonen van waardering zorgt voor betere relaties en effectievere samenwerkingen. Het weggeven van flesopeners met uw logo of tekst erop is daarnaast een ideale manier om potentiële klanten te benaderen. Zij zullen uw bedrijf blijvend herinneren.

Openers bestellen

Openers bestelt u makkelijk en snel bij HSG Promotions! De zoektocht naar uw perfecte opener begint bij ons op de website. Mocht u nog vragen of specifieke wensen hebben, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij denken graag met u mee! U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. U ontvangt van ons van tevoren altijd een gratis digitale drukproef, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.