Kleur
Prijs

t/m

Merk

RVS rolmaten

RVS rolmaten

Roestvrijstalen rolmaten vindt u bij HSG Promotions. Met reclame gereedschap ‘werkt’ u aan uw relaties. Bedrukt gereedschap komt namelijk altijd van pas! Het grote voordeel van een rolmaat is dat deze zeer compact is, omdat het meetlint volledig wordt opgeborgen in de hoogwaardige behuizing. De roestvrijstalen rolmaten zijn wat luxer dan andere rolmaten en zullen daarom ook langer meegaan. U vindt bij ons een ruim assortiment aan rolmaten in vele vormen en maten. De rolmaat is een praktisch en origineel geschenk voor al uw relaties. Vooral in de bouwsector is de rolmaat voorzien van logo een populair relatiegeschenk om weg te geven. Iedere bouwvakker heeft namelijk wel een rolmaat op zak. Ook is de gegraveerde rolmaat een originele weggever om cadeau te doen aan iedere relatie die houdt van klussen. Dit praktische relatiegeschenk zal altijd van pas komen.

Rolmaten graveren

Bij HSG Promotions kunt u de rolmaten laten graveren met uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of tekst. De rolmaten hebben een groot opdrukvlak, waardoor ze perfect zijn om te graveren. Bij iedere klus is een rolmaat noodzakelijk. Door de rolmaat te laten graveren met uw logo, kunt u uw naamsbekendheid vergroten. Daarnaast is het ook erg leuk om een meetlat met naam of tekst te graveren voor een unieke en persoonlijke uitstraling. Dit zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties. U kunt de meetlatten natuurlijk ook onbedrukt bestellen.

Rolmaten bestellen

RVS rolmaten bestelt u makkelijk en snel bij HSG Promotions. Uw zoektocht naar de perfecte rolmaat begint op onze website. Als u nog specifieke wensen of vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij denken graag met u mee! U kunt ons altijd bereiken via de chat, mail of telefoon.