Kleur
Prijs

t/m

Merk

RVS sleutelhangers

RVS sleutelhangers

RVS sleutelhangers vindt u bij HSG Promotions. U vindt bij ons een ruim assortiment aan sleutelhangers die u op alle mogelijke manieren kunt personaliseren. De sleutelhanger is een leuke goedkope giveaway met eindeloze mogelijkheden. Sleutelhangers zijn leuke geschenkjes voor iedere doelgroep en worden vrijwel altijd aan de sleutelbos of tas gehangen. De sleutelhanger zorgt ervoor dat uw sleutel of sleutelbos opvallender is en dus makkelijker terug te vinden is.

Sleutelhangers personaliseren

De sleutelhangers kunnen gepersonaliseerd worden door een bedrukking of gravering. Voor de bedrukking of gravering kunt u kiezen uit uw logo, afbeelding, bedrijfsnaam of een zelf gekozen tekst. U kunt de gepersonaliseerde sleutelhangers inzetten op beurzen of open dagen, maar de promotie sleutelhangers doen het ook erg goed als weggever tijdens evenementen en festivals. U kunt uw bedrijf op de kaart zetten door de sleutelhangers weg te geven. Door langdurige exposure zullen uw zakenrelaties en potentiële klanten uw bestaan zeker niet vergeten. Door de sleutelhangers te graveren, geeft u de hangers een extra persoonlijk tintje. Graveren geeft klanten en relaties de impressie dat er meer aandacht is besteed aan het cadeau, waardoor zij de sleutelhanger nog meer zullen waarderen.

RVS sleutelhangers bestellen

Roestvrijstalen sleutelhangers bestelt u makkelijk en snel bij HSG Promotions. De zoektocht naar uw perfecte sleutelhanger begint bij ons op de website. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij denken graag met u mee. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. U ontvangt van ons altijd een gratis digitale drukproef, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.