Kleur
Prijs

t/m

RVS Thee Accessoires

RVS thee accessoires

Roestvrijstalen thee accessoires vindt u bij HSG Promotions. Bent u op zoek naar leuke, opvallende promotieartikelen? Denk dan eens aan het bedrukken van roestvrijstalen thee accessoires. Nederlanders drinken meer dan 100 liter thee per dag. Gepersonaliseerde artikelen zoals een theezeef of theeset vergroten het plezier van het thee-moment wanneer we even een momentje rust willen voor onszelf. Wij bieden u een ruim assortiment aan verschillende soorten thee accessoires. Een voorbeeld van een populaire thee accessoire is het theezeefje. Als u veel gebruik maakt van losse thee dan is een theezeefje eigenlijk onmisbaar. Deze zeefjes zorgen ervoor dat de theeblaadjes niet in het water achterblijven.

Thee accessoires personaliseren

De thee accessoires kunnen allemaal gepersonaliseerd worden door een bedrukking of een gravering. Elk product heeft door zijn vorm en rondingen zijn eigen drukformaat. Voor de personalisatie heeft u de keuze uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Thee accessoires zijn op dit moment erg hip om weg te geven als giveaway of relatiegeschenken. Dit komt doordat bijna iedereen wel thee drinkt. Een warm aandenken voor uw klanten of relaties bereikt u door thee accessoires uit te delen.

Thee accessoires bestellen

RVS thee accessoires bestelt u makkelijk en snel bij HSG Promotions. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon. U ontvangt van ons altijd een drukproef zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Na uw akkoord op het ontwerp wordt uw bestelling zo snel mogelijk geleverd. Een warm aandenken voor uw klanten of relaties bereikt u door thee accessoires uit te delen.