Kleur
Prijs

t/m

MerkRVS Thermosbekers

RVS thermosbekers

Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan roestvrijstalen thermosbekers van een hoge kwaliteit. Een RVS thermosbeker is een erg handig product dat u bijna altijd en overal kan gebruiken. Met de thermosbeker kunt u uw warme koffie of thee altijd mee nemen onderweg. De thermosbeker past perfect in de bekerhouder van de auto of vrachtwagen. De thermosbekers met een schuif of klik deksel voorkomen dat uw kleding of spullen onder de koffie of thee komen te zitten. Ook koude dranken blijven op temperatuur met de RVS thermosbekers. Zo kunt u uw drankjes of soep altijd en overal meenemen onderweg.

Thermosbekers graveren

De thermosbekers kunnen gegraveerd worden. Wij laseren uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of tekst in de thermosbekers. Door de thermosbekers te graveren, geeft u ze een net wat luxere uitstraling. Wanneer u in de ochtend geen tijd heeft om uitgebreid koffie te drinken, zijn onze thermosbekers de oplossing voor dit probleem. Met de thermosbekers als relatiegeschenk kunt u reclame maken voor uw bedrijf, terwijl u geniet van een heerlijk kopje koffie. Uw relaties of medewerkers nemen de thermosbeker namelijk mee in de trein of naar het strand waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf snel zal worden vergroot.

Thermosbekers bestellen

Roestvrijstalen thermosbekers bestelt u eenvoudig en snel bij HSG Promotions. De zoektocht naar uw perfecte thermosbeker begint bij ons op de website. Wanneer u nog specifieke wensen of vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon. Van tevoren ontvangt u van ons altijd een gratis digitale drukproef, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.