Kleur
Prijs

t/m

Merk

RVS Wijnkoelers

RVS wijnkoelers

Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan roestvrijstalen wijnkoelers. Met wijnkoelers blijft uw wijn of champagne lang op de juiste temperatuur zonder ijs. Wijnkoelers zijn perfecte en tijdloze wijnkoelers, waarmee je uw topklanten en relaties blij maakt. Ze zijn niet alleen ontzettend functioneel, maar dienen ook nog eens als mooie blikvanger. Een wijnkoeler is een pronkstuk voor in huis of voor op de beursvloer. Een fles wijn in een mooie wijnkoeler ziet er ook ontzettend chique uit. Wijnkoelers zijn daarom niet alleen leuk om aan te schaffen voor uzelf, maar zijn ook zeer geschikt als cadeau voor een ander. Voor de witte wijn en rosé liefhebber zijn de dubbelwandige wijnkoelers een erg leuk geschenk. Een heerlijk wit wijntje of rosé smaakt natuurlijk gekoeld het beste.

Wijnkoelers personaliseren

De wijnkoelers kunnen gepersonaliseerd worden. Dit kan door middel van een bedrukking of gravering. De wijnkoelers kunnen voorzien worden van uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. Doordat de wijnkoelers gemaakt zijn van roestvrijstaal, zijn ze uitermate geschikt om te graveren. De koelers hebben een elegant en strak design. Door een gravering geeft u de wijnkoeler een nog uniekere uitstraling. Door te bedrukken, kan uw logo in meerdere kleuren op de wijnkoeler gedrukt worden. Als u de wijnkoelers cadeau doet, kunt u het geschenk nog persoonlijker maken door te kiezen voor een leuke verpakking. Hier kunnen wij voor zorgen.

Wijnkoelers bestellen

Roestvrijstalen wijnkoelers kunt u eenvoudig en snel bestellen bij HSG Promotions. Uw zoektocht naar de perfecte wijnkoeler begint bij ons op de website. Wij helpen u graag verder! Mocht u nog vragen of specifieke wensen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon.