Kleur
Prijs

t/m

Merk


RVS Wijnsets

RVS wijnsets

Roestvrijstalen wijnsets vindt u bij HSG Promotions! Een luxe relatiegeschenk geschikt voor al uw relaties zijn bedrukte wijnsets. In Nederland zijn er veel wijnliefhebbers, dus een bedrukte wijnset zal altijd goed van pas komen. U vindt bij ons een ruim assortiment aan wijnsets. Wijnsets als relatiegeschenk behoren tot de premium-relatiegeschenken, die erg geschikt zijn als geschenk bij bijzondere gelegenheden of voor speciale klanten en medewerkers. Met een wijnset als relatiegeschenk kunt u blijk geven van waardering. Als cadeau voor klanten en medewerkers bij bijzondere gelegenheden zoals kerst, als beloning, bonus of als persoonlijk geschenk; de gepersonaliseerde wijnsets bieden bedrijven een exclusieve mogelijkheid om hun waardering te tonen en daarnaast de ontvangers een positief gevoel te geven.

Wijnsets personaliseren

De wijnsets kunnen gepersonaliseerd worden door een bedrukking of gravering. U kunt voor de personalisatie kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelf gekozen tekst. Wijnsets zijn samengesteld met allerlei producten die te maken hebben met het genieten van wijn. Van kurkentrekker en schenktuit tot kelnermessen en wijnthermometers; onze wijnsets hebben als wat u wilt. De stijlvolle wijnsets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en prijssegmenten, zodat er voor elke gelegenheid wel een mooie wijnset te vinden is. Of u nu kiest voor een bedrukking of gravering, wijnsets als relatiegeschenk zijn erg populair bij de wijnliefhebbers en zullen dus ook zorgen voor een positief promotie-effect.

Wijnsets bestellen

RVS wijnsets kunt u makkelijk en snel bestellen bij HSG Promotions. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. Wijnsets die bedrukt zijn met uw eigen logo zal de klant tijdens het gebruik als elegant, verrassend en aangenaam ervaren. Dit maakt het een mooi geschenk voor relaties die er echt toe doen. Door de chique uitstraling zal het extra gewaardeerd worden.