Kleur
Prijs

t/m

Merk

Bedrukte kerst geschenken


Bedrukte kerstgeschenken 

Bedrukte kerstgeschenken zijn een ideale manier om uw relaties blij te maken. Kerst is voor velen de gezelligste periode van het jaar. Het is dan ook erg leuk om uw relaties een geschenk te geven tijdens deze periode van het jaar en bij te dragen aan de kerstsfeer. Bij Relatiegeschenken.gifts heeft u keuze uit een ruim assortiment aan kerstgeschenken. Zo kunt u onder andere kiezen uit diverse soorten kerstversiering voor het kantoor en de kerstboom, een kerstdeken, kaarsenhouders, kerstsokken, kerstmutsen, een kerstman pak en verschillende kerstpakketten va zowel 10 als 40 euro.

Kerstgeschenken met logo 

U kunt ervoor kiezen om de kerstgeschenken te laten bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan. Door de kerstgeschenken te bedrukken kunt u de geschenken eenvoudig aanpassen aan uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf. De kerstgeschenken zijn afhankelijk van het product eenvoudig te bedrukken of te borduren. Door de kerstgeschenken te bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan geneert u naast goodwill ook nog eens gemakkelijk naamsbekendheid. De bedrukking op het kerstgeschenk springt in het oog wanneer het geschenk in de boom wordt gehangen of in huis neer gezet is. Hierdoor zal uw naam, tekst, logo en/of slogan in het oog springen en zal uw relatie nog vaak terugdenken aan u!

Kerstgeschenken bestellen 

Door bedrukte kerstgeschenken te bestellen weet u zeker dat uw relaties het geschenk zal waarderen. Er is niemand die niet blij is met een kerstgeschenk. De kerstgeschenken zijn perfect om aan uw medewerkers te geven als geschenk voor de feestdagen. Daarnaast zijn bedrukte kerstgeschenken ook erg geschikt om aan uw relaties te geven als eindejaarsgeschenk. Bovendien is een bedrukt kerstgeschenk ook erg leuk om die ene relatie te bedanken voor een fijne lopende samenwerking of het begin of einde daarvan. De mogelijkheden zijn eindeloos!