Kleur
Prijs

t/m

Merk
Gereedschap bedrukken met logo

Lampen en gereedschap bedrukken

Lampen en gereedschap bedrukken is zeker een goed idee. Uw klanten en zakenrelaties zullen blij verrast zijn wanneer zij een functioneel relatiegeschenk ontvangen als een bedrukte lamp of bedrukt gereedschap. In onze webshop bieden wij een ruim assortiment aan verschillende lampen en gereedschap waar u uw klanten mee kunt verassen. Een zaklamp met laadstation, een multitool zakmes of een schroevendraaier set, u vindt het allemaal scherp geprijsd bij ons in de webshop. Wij bieden u een breed assortiment aan dat met veel zorg is samengesteld. Hierdoor zult u dan ook altijd een product vinden dat past bij uw bedrijf en uw huisstijl. Geef uw relaties een functioneel gereedschap geschenk cadeau en u slaat gegarandeerd de spijker op de kop! 

Bedrukt gereedschap

Bedrukt gereedschap is niet alleen handig voor uw klant of zakenrelatie, maar ook voor uw eigen bedrijf is het een groot voordeel. De lampen en gereedschap met uw logo zullen veel gebruikt worden waardoor uw logo overal te zien is. Dit geeft natuurlijk een enorme boost aan de naamsbekendheid van uw bedrijf. De mogelijkheden van de bedrukking zijn ontzettend groot. Zo kunt u uw logo in meerdere kleuren laten bedrukken op het gereedschap. Ook een bedrukking in full colour is mogelijk. Wilt u zeker zijn dat het eindresultaat precies naar wens is? Vraag dan voorafgaand aan uw bestelling  online een digitaal voorstel aan. Dit geeft u een goed beeld van het eindresultaat van het gereedschap met uw bedrukking erop. Zo weet u zeker dat het uiteindelijke resultaat precies is zoals u wenst. 

Lampen met logo

Heeft u binnenkort een evenement waar u uw bedrijf op wilt promoten? Een bedrukte lamp of gereedschap met logo is dan een ideale oplossing. Neem snel eens een kijkje in onze webshop en laat u verrassen door alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Heeft u verder nog vragen of wilt u graag hulp hebben bij uw zoektocht naar het ideale promotiemiddel voor uw bedrijf? Twijfel dan niet en neem contact op met een van onze medewerkers. Zij zijn eenvoudig te bereiken via de mail, chat of telefoon.