Kleur
Prijs

t/m

Merk


Reisbenodigdheden

Bedrukte reisbenodigdheden 

Bent u opzoek naar bedrukte reisbenodigdheden? Dan bent u bij HSG Promotions op het juiste adres. Op HSG Promotions vindt u een uitgebreid assortiment aan unieke relatiegeschenken die vrijwel allemaal voorzien kunnen worden van een bedrukking. Dit zorgt ervoor dat u zelfs tijdens het reizen de naamsbekendheid van uw bedrijf of organisatie kunt vergroten. Bij HSG Promotions heeft u de keuze uit verschillende soorten oordoppen die tot wel 4 kleuren bedrukt kunnen worden. Met behulp van de oordoppen kunt u vervelend omgevingslawaai dempen zodat u veel fitter op uw reisbestemming arriveert. Ook kunt u de bedrukte oordoppen gebruiken tijdens het stijgen en dalen in het vliegtuig om vervelende reisziektes te voorkomen.

Reisbenodigdheden met logo 

Ook heeft u bij ons de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende zit- en nekkussens die ervoor zorgen dat u comfortabel kunt reizen. Zit- en nekkussens hebben verschillende drukposities waardoor u veel opties heeft in het bedrukken van de artikelen. Ook heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende kleuren waardoor er altijd wel een kleur bij zit die perfect aansluit bij de huisstijl van uw organisatie. Een bijkomend voordeel van de zit- en nekkussens is het feit dat ze opblaasbaar zijn waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen in de bagage. 

Reisbenodigdheden bestellen

Al jaren nemen wij als HSG Promotions zijnde een toonaangevende positie in op de Europese markt. Onze gespecialiseerde medewerkers hebben veel ervaring met de in- en verkoop van relatiegeschenken en promotionele artikelen. Wij streven er naar om u snel en doeltreffend mogelijk te helpen bij het maken van uw keuze. Onze producten voldoen aan de complexe Europese wet- en regelgeving waardoor wij garant staan voor de kwaliteit van uw product. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte reisbenodigdheden eruit komen te zien? Vraag dan gratis een geheel vrijblijvende digitale proef aan.