Geen filteropties mogelijk

RVS Aanstekers

Geen resultaten gevonden.

Bedrukte RVS aanstekers

Bedrukte RVS aanstekers vindt u bij HSG Promotions! Doordat de aanstekers zijn gemaakt van RVS, zijn ze van een hoge kwaliteit. Aanstekers komen zowel van pas voor rokers als niet-rokers. De aansteker kunnen ook gebruikt worden voor het aansteken van kaarsjes in huis of de houtkorf in de tuin. Hierdoor zijn aanstekers nooit overbodig. Aanstekers staan hoog op de lijst van meest uitgeleende eigendommen. Aanstekers gaan dan ook letterlijk van hand naar hand. Hier kunt u als ondernemer uw voordeel mee doen door de aanstekers te voorzien van een bedrukking. In ons assortiment vindt u verschillende soorten aanstekers.

RVS aanstekers met bedrukking

De RVS aanstekers kunnen voorzien worden van een mooie bedrukking. U kunt de aanstekers laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit één tot vier kleuren. Door aanstekers te bedrukken, zal de aansteker bij het gebruik ervan direct opvallen. De RVS aanstekers kunnen ook gegraveerd worden. De RVS aanstekers zijn niet alleen erg praktisch, ze zien er ook nog eens erg leuk uit als relatiegeschenk voor zakenrelaties. U kunt de bedrukte aanstekers uitdelen op evenementen of cadeau doen aan relaties. Op deze manier zullen uw bedrijfsgegevens bij veel mensen terecht komen, waardoor er reclame wordt gemaakt voor uw bedrijf. U kunt de aanstekers natuurlijk ook onbedrukt bestellen. Bedrukte aanstekers zijn het perfecte cadeau om te geven en krijgen, omdat iedereen ze gebruikt.

RVS aanstekers bestellen

RVS aanstekers bestelt u makkelijk en snel bij HSG Promotions. Wij willen iedereen naar wens van dienst kunnen zijn met de bedrukte aanstekers en dus niet alleen voor ondernemers die een grote oplage willen bestellen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen voordeel kan behalen uit het weggeven van bedrukte aanstekers. Dit betekent dat wij ook in een kleine oplage kunnen aanleveren. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon.